Over Miguel Sánchez

Over Miguel Sánchez

Mijn verhaal

Letselbijstand, een jong en dynamisch juridisch Adviesbureau

Mijn naam is Miguel Sánchez, de trotse eigenaar van Letselbijstand. Ik heb dit bedrijf opgericht vanuit de overtuiging dat iedereen goede juridische bijstand verdient, ongeacht de omvang van het letsel. Uit mijn ervaring in deze sector blijkt helaas dat er lichtzinnig over licht letsel wordt gedacht en dat de gevolgen voor het slachtoffer doorgaans niet worden ingezien.  

Ik vind u wel belangrijk. Ik weet welke impact de gevolgen van uw letsel op uw alledaagse werkzaamheden hebben. Daarom vind ik dat u het er niet bij moet laten zitten, maar dat u een vergoeding verdient die recht doet aan de situatie.

Bij Letselbijstand bent u verzekerd van een persoonlijke en betrokken behandeling van uw letselschadezaak. Doordat de communicatie alleen met mij, de eigenaar van Letselbijstand,  verloopt, heeft u één vast aanspreekpunt. Hierdoor ben ik altijd op de hoogte van de stand van zaken in uw dossier. Als slachtoffer bent u kwetsbaar, daarom verdient u van mij alle aandacht die ik u als jurist te bieden heb.

 

U verdient alle

Miguel Sanchez - letselbijstand

Ik help u graag!

Licht letsel

U kunt bij Letselbijstand terecht voor adviezen en bijstand met betrekking tot licht letsel. Er is sprake van licht letsel indien de verwachting is dat u binnen zes maanden volledig van uw letsel bent hersteld.  

Bij licht letsel kunt u denken aan: 

  • (schaaf)wonden waarbij geen zenuwen zijn geraakt en die eventueel door uw huisarts kunnen worden behandeld;
  • kneuzingen en verzwikkingen;
  • brandwonden van eerste graad (roodheid) of tweede graad (blaarvorming);
  • whiplash klachten.

Samenwerkingspartners

Letselbijstand werkt samen met andere kantoren om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Zo kan ik u doorverwijzen naar één van mijn partners indien dat noodzakelijk is. Dit doe ik in het geval dat u advies of bijstand nodig heeft buiten mijn expertisegebied. 

Mijn samenwerkingspartners zijn ambitieuze, positief ingestelde juristen en advocaten die, net als ik, tot het uiterste voor u willen gaan. 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem dan  geheel vrijblijvend contact met mij op. Mijn advies en bijstand is voor u altijd gratis.